Uppskattat presentkort från Linas Matkasse

Vad roligt att du vill ge bort ett presentkort på Linas Matkasse! Vad kan vara mer uppskattat än en gåva som ger både mer tid och ny inspiration i vardagen?

Välj här nedan om du vill genomföra köpet i egenskap av privatperson eller som representant för ett företag. Via länkarna slussas du till rätt beställningsformulär.

Privat Företag

Känn dig trygg med vår Nöjd kund-garanti

Om en vara i matkassen är av bristfällig kvalitet, blivit transportskadad eller saknas så kan du enkelt reklamera varan/varorna. Du blir krediterad varans värde på fakturan för nästkommande leverans. Du hittar vårt reklamationsformulär under ”Reklamera” på Mina sidor:

min.linasmatkasse.se

Ett tryggt och säkert val

Att beställa en matkasse från oss är tryggt och säkert. 93% av våra kunder rekommenderar oss till en vän, och skulle du inte vara nöjd efter att ha tagit emot fyra leveranser i följd får du pengarna tillbaka för den första kassen. Vi har ingen bindningstid, utan du kan enkelt avboka enstaka leveranser eller pausa hela din prenumeration.

Frakt hem till din dörr
ingår alltid

Är du inte nöjd får
du pengarna tillbaka

92% av våra kunder ger oss
fyra eller fem stjärnor

93% av våra kunder
rekommenderar oss till en vän

Sedan starten 2008 har vi levererat
fler än 50 miljoner portioner

Ingen bindningstid.
Du kan avboka eller pausa.

En skönare vardag med tid över till annat

Vi vill inspirera familjer till att äta god, sund och varierad mat och spara tid när det är som allra mest ont om den. Med våra välplanerade matkassar minskar du även ditt matsvinn och sparar på jordens resurser.

Prova på Linas Matkasse

Mer tid till det viktiga i livet

Tack vare Linas Matkasse fick vi mer tid med familjen.
– Familjen Smigan i Sollentuna