Ingen bindningstid

Linas Matkasse är en löpande prenumerationstjänst utan bindningstid. Allt vi behöver är sju dagars framförhållning om du vill avboka en leverans, byta kasse eller pausa din prenumeration, så att vår inköpsavdelning vet hur mycket råvaror som ska beställas inför varje leverans. Allt för att minska matsvinnet!

Vid registrering startar du en löpande prenumeration hos oss med minst 2 leveranser. Du kan när som helst efter dina första två leveranser avsluta din prenumeration. Observera att eventuell avbokning måste ske senast sju dagar innan leverans.

Därför väljer flest Linas Matkasse

Gott & sunt!

Varje recept är näringsberäknat för att innehålla rätt mängd fett, protein och kolhydrater.

Tidsbesparande!

Du slipper planera, handla och bära hem veckans middagar.

Inspirerande!

Roligt att laga när allt finns hemma. Du får prova nya råvaror och får nya färdigheter i köket.

Koll på matkontot!

8 av 10 kunder upplever att matkontot minskar eller är oförändrat med vår genomtänkta matkasse. Många får till och med över till matlåda.

Inget svinn!

Lina och våra matkreatörer har planerat kassen i detalj så att det allra mesta går åt under veckan.

Svenskt kött & fågel!

Du slipper tänka när Lina och våra matkreatörer väljer råvaror med omsorg, ekologiskt när det finns och svenskt kött och fågel.

Känn dig trygg med vår Nöjd kund-garanti

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara nöjda med våra matkassar. Därför har vi en Nöjd kund-garanti som innebär att du som kund har möjlighet att få pengar tillbaka om du inte är nöjd.

Läs mer